Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir [PS5] - BAZÁR (použitý tovar)

Cena s DPH
12,99 €
Osobitný režim 0% DPH
 
dlhodobo nedostupné
Odkúpime tvoje hry
Kód produktu: 465391
Microids

Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir [PS5] - BAZÁR (použitý tovar)

  • hra je z výkupu a je 100% funkčná a odskúšaná
  • obal bez poškodenia, médium bez škrabancov
  • zmluvná záruka 12 mesiacov

Popis nového produktu:

O hre

Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir – nový príbeh, režim pre dvoch hráčov a množstvo misií!

Je rok 50 pred Kristom. Celá Galia je obsadená Rimanmi... Celá? Nie! Jedna dedina, obývaná nepoddajnými Galmi, ešte stále odoláva nájazdníkom. Posádky rímskych legionárov v opevnených táboroch Grogarum, Akvárium, Laudanum a Malobonum nemajú ľahký život…

Zato v malej bretónskej dedine, ktorej obyvatelia sa venujú všednodenným povinnostiam, vládne pokoj a mier. Naši dvaja hrdinovia, Asterix a Obelix, lovia diviaka, kováč s rybárom sa hádajú a náčelník sa necháva nosiť po dedine na štíte. Jedného dňa však dedinský druid Panoramix obdrží podivný list, ktorého odosielateľkou je Avina Gandirová, vysoká kňažka z Thule. Tá druida varuje pred vážnym nebezpečenstvom hroziacim jeho ľudu a nabáda ho, aby z úkrytu vyzdvihol tajomný menhir…

Vydajte sa na vzrušujúce dobrodružstvo a nechajte sa vtiahnuť do Asterixovho sveta. Či už sami, alebo v kooperácii skúmajte krajiny v područí rímskej ríše a odhaľte tajomstvo krištáľového menhiru a jeho neuveriteľných síl!

Kľúčové vlastnosti

  • Ovládnite tajomný krištáľový menhir vo všetkých jeho podobách – kamenný, ľadový, ohnivý aj magnetický!

  • Vôbec prvýkrát v ságe Asterix & Obelix XXL hrajte za Asterixa a Obelixa v kooperatívnom režime pre dvoch hráčov! Ich nové úžasné dobrodružstvo tak môžete zdieľať s rodinou alebo priateľom.

  • Prežite úplne nový príbeh z komiksového sveta Asterixa a dôkladne preskúmajte krajiny spravované rímskou ríšou.

  • Tešte sa na starých známych, napríklad Panoramixa, Trubadixa alebo Majestatixa, ako aj na nové postavy s rovnako smiešnymi menami!

  • Plňte všemožné vedľajšie misie, zbierajte predmety roztrúsené po úrovniach a pokúste sa nájsť všetky filmové odkazy poschovávané v hre.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách