Sous-vide (francúzsky výraz „vo vákuu“) je metóda pomalého varenia vákuovo balených potravín pri relatívne nízkej a presne kontrolovanej teplote.
O produkte
Presná regulácia teploty Vďaka neuveriteľnej presnosti 0,5 °C a 100-hodinovému časovaču si môžete pripraviť jedlo presne tak, ako chcete.
Intuitívne ovládanie Na nastavenie požadovaného režimu stačí niekoľko ťuknutí. Podsvietený displej zobrazuje aktuálnu teplotu a zostávajúci čas varenia.
Manuálne ovládanie Umožňuje vám vytvárať si vlastné scenáre varenia nastavením času a teploty.
Štyri automatické programy Každý z prednastavených programov pečenia predstavuje optimálnu kombináciu nastavení teploty a času na varenie šťavnatého a jemného červeného mäsa, hydiny a rýb, zeleniny a ovocia, morských plodov a mnohých ďalších.
Na vákuu záleží Pred prípravou sous vide je potrebné jedlo vákuovo zabaliť. S touto úlohou si bravúrne poradí AENO Vacuum Sealer, ktorý je špeciálne navrhnutý na automatické vákuovanie potravinárskych výrobkov.
Bezpečnosť a jednoduchá starostlivosť Tepelne izolovaná rukoväť eliminuje riziko popálenia, zatiaľ čo funkcia automatického vypnutia zabraňuje prehriatiu. Absencia mechanických tlačidiel umožňuje bez námahy vyčistiť povrchy sous vide.
Kľúčové vlastnosti
Zachováva mikroživiny
Žiadne suché alebo prepečené jednlá
Ideálne na prípravu diétnych a vegetariánskych jedá
Výsledky na úrovni šéfkuchára bez kuchárskych zručností
Možnosť presnej regulácie teploty
ŠK dispozícii sú 4 automatické programy
Technická špecifikácia
Výkon
1200W
Časovač
Až 100 hodín
Automatické programy
4
Bezpečnostné prvky
Teplotný senzor, tepelná poistka, funkcia automatického vypnutia
Úroveň hluku
Až 65 dB
Krytie
IPX7
Vlastnosti
Snímač hladiny vody Zvuková indikácia LCD Displej Kniha e-receptov
Cena tovaru na predajni bez predošlej internetovej objednávky:
€
Ceny na internete sa menia oveľa častejšie, niektoré produkty aj viac krát za deň.
Keďže na predajniach takto často ceny nie je možné meniť, môžu byť odlišné.